L'odontologia és la branca sanitària, més impopular. És la branca de la medicina que, àdhuc tenint en compte els grans avanços tècnics dins de les diferents especialitats, que han aportat qualitat de vida als pacients, gràcies a innovacions revolucionàries, en tots els camps. Sembla sempre car i temible.

Hi ha altres aspectes que han fet mal, el bon fer de la majoria de la professió, gent dedicada per vocació, a aquest treball, Drs. i Dres. que van dedicar la seva vida laboral i els seus coneixements al servei dels seus pacients. Amb una consulta mèdica com han estat tota la vida, en les quals no priva ni el màrqueting ni la propaganda pesada.

Solament es té en compte, l'efectivitat en el treball, els coneixements tècnics per aplicar-los, sempre a l'avantguarda, de totes les tècniques i avanços, en benefici del pacient i per a la bona marxa de la consulta. Aquest ha estat el nostre propòsit, des de l'any 2002, en què ens vam establir en aquest centre, amb la finalitat d'arribar a ser “el seu dentista”, el de confiança, el del barri. En aquests tretze anys de la nostra existència, hem seguit aquestes premisses, mantenint l'essència del dentista de sempre amb els últims avanços d'avui dia.

 

Galeria Fotogràfica

PICT001.JPGPICT002.JPGPICT003.JPGPICT004.JPGPICT005.JPGPICT006.JPGPICT007.JPGPICT008.JPGPICT009.JPGPICT010.JPGPICT011.JPGPICT012.JPG

Disposem dels últims avanços tecnològics al servei de nostres pacients.

La Clínica